Coneixem a la gent que felicitem l'aniversari pel facebook?

Tinc que ademetre en pròpia pell i pels comentaris de molta gent, que al·lucines el primer aniversari que fas estant a facebook. Se t'inunda el mur de felicitacions que fan molta il·lusió, tot i que m'he trobat a gent que no coneixo de res, però penses que s'han marcat un detall.

He trobat molta gent que a primera hora del matí, com si fora una tasca més diària, entra al facebook i felicita l'aniversari dels amics, però, realment coneixes a la gent que felicites pel facebook?

Això me vaig plantejar quan t'explicaré lo que me va passar fa dues setmanes.

Treballo d'entre altres governs locals, al Consell Comarcal del Montsià, i allí en un experiment dels molts que fem, se mos va ocórrer a quatre sumbats, fer un perfil de facebook totalment fictici per provar de promocionar turísticament la comarca. Mos vam inventar una persona, amb nom, cognoms, ofici, etc, etc, etc, vam estar pensant un correu electrònic, uns gustos i unes aficions. Evidentment mos vam inventar una data de naixement. Fa dues setmanes va rebre vora a 100 felicitacions d'aniversari. Impressionant!

3 comentarios:

  1. Rafel ha dit...:

    Sou uns gamberros... o uns sociòlegs, autodidactes?!

    Sóc dels que felicito, a primera hora, "com si fos una tasca diària més", a les meves amistats de facebook. En defensa meua, però, al·legaré que trobo que un percentatge importantíssim de les meves amistats les "coneixo" més o menys...

    De fet, i després de quedar amb ella l'altre dia... vaig a demanar-li amistat a la Maria Subirats Miralles ;-p

    1 abraçada,

  1. jesus ha dit...:

    vols dir que vas quedar en ella? ;)

  1. Rafel ha dit...:

    jejejej,

    pos claro, vam quedar per anar a caçar gambusins...

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour