Reflexions d'un de poble que un dia va anar a la Catosfera

Este cap de setmana vaig anar a la Catosfera per primera vegada. Per descriure la meua experiència ho dividiré en dues activitats que vaig participar al matí:

1 .- Trobada de videobloggers que va anar de fàbula. Vaig poder retorbar-me (i encara conèixer algú nou) a una colla de tímits bona gent dels que vull destacar: @Zitun @raventos @munyoki @vadoriana @tevafilms @francescperez @damiazuar i @ibaiii. Estic encantat de tornar a trobar-nos una altra vegada.
La nota discordant la va fer @llibertats que crec que, a banda d'arribar a mitges, va acaparar una mica la conversa eclipsant a altres persones que, personalment, m'interessaven més.
També llàstima de l'incident de l'equip del Josep Maria. Hi ha un vídeo ;)

Publico lo vídeo de Francesc lo meu company de viatge2.- Taula rodona "Crisi, emprenedors i èxit" ja dins de l'edifici principal de la Catosfera.
Per cert les instal.lacions superaven les meues expectatives i eren molt adequades, això un deu.

Temes idiomàtics a banda, pel meu gust, últimament a les taules rodones la gent va molt de gurú o pot ser són víctimes que vivim a l'època dels titulars o del twitter. Vaig sentir perles com:
* "esta no és la meua crisi"
* "perquè mireu espanya per emprendre, mireu per exemple Xile"
*
"a l'administració no hi ha esperit emprenedor"
*
"te dono los meus diners del banc per un 10% de la teua empresa"
*
"podria enterar-me los diners que tens de forma fàcil"
i tantes i tantes barbaritats que me donaven més la sensació que estava davant d'uns polítics en època electoral esperant que els periodistes li agafessen lo titular.

La gran joia de la taula va ser @pau, d'eyeos, que me té plenament "enamorat".
Llàstima que me coneix com l'amic de David Comuñas (no és res personal David, però esperava que me conegués de quan va vindre a fer la xerrada a les jornades a Amposta). Dixo lo vídeo de la participació de Pau Garcia, per cert, és lo 4rt usuari de twitter del món.


Tot un plaer saludar a bastants ponents que van passar per les jornades àtic 2a que organitzem a la tardor. Fins i tot un breu i càlid "adeu" com si la relació per les xarxes socials no permeti parar un moment a saludar i dir: "Quan de temps, com va tot?".
Això si, hi havien moltes personalitats de la xarxa importants, o sigue, l'efecte imant ha funciona a la perfecció.
Va fer gràcia saludar per primera vegada a @trinamilan. L'encaixada de mans per mi va ser un tancament a l'entrebanc que havíem tingut al meu bloc.
Lo punt final va ser magnífic, dinant amb los del Camp de Tarragona @francescperez @bfarriol @nonestop @antoniopolonio. La cara amarga de l'excursió van ser los 200km de tornada conduint sol que em van deixar esgotat.


3 comentarios:

 1. Eqhes ha dit...:

  Com no t'ha d'enamorar Pau!? Si és que és un crack!!! Ja li deia quan encara eyeos era un sac de codi sense futur (per a alguns) i ell encara anava a la uni i amb el pas del temps ho va deixant cada cop més clar ;).

  Quina llàstima no haver-te pogut acompanyar... ;(

 1. vador.es ha dit...:

  Va ser tot un plaer coneixer-vos, nois. Fins aviat amics.Perque vindreu a Bilbao oi????
  salutacions
  vadoriana i tevafilms

 1. Angels racons ha dit...:

  hem obert un nou blog dedicat als petits racons de catalunya
  us deixo l'adreça`per si us pot interesar

  http://raconetsdecatalunya.blogspot.com/

  gracies

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour