Han pres la contrasenya de hotmail i de facebook a ma fillola (13 anys). Fa vore que està insultant als amics #fb


A ma fillola de 13 anys, un depravat li han pres la contrasenya de hotmail. També han canviat la de facebook i fent-se passar per ella està insultant a la gent.
Primer que tot, voldria demanar disculpes per ella a la gent perquè entengue que des de este facebook no escriu ella des de principis de febrer.

Estic investigant com sol·lucionar-ho. Demano ajuda a la comunitat per saber com lo podem enxampar. Pobret no s'imagina en quí ha topat...

2 comentarios:

  1. Eqhes ha dit...:

    Jesús, quan passa això s'ha de denunciar, especialment si s'estan fent passar per ella. L'entitat que se'n farà càrrec em sembla que és el Grup de Delictes Telemàtics de la Guardia Civil (https://www.gdt.guardiacivil.es/). La denuncia l'haurà de fer de manera presencial (poden fer-la els seus pares en nom d'ella), però aquí tens un model de denúncia que pot portar preparat: https://www.gdt.guardiacivil.es/denuncias.php

    A APSI hi ha experts en informàtica forense que potser et podran donar més detalls sobre què pot fer.

  1. Xiela ha dit...:

    jesus jo tin una ligera idea de qui pot ser al meu fill tambe li va fer, i penso..... pero te ho dire en privat, per si acas no fos el subnormal que jo en penso.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour