Vídeo de "lo de Sisco Fosch no té preu"

6 comentarios:

 1. Foscus Clarus ha dit...:

  Així funciona tot...
  Si en temps normals.... en temps de crisi, ja veus.

 1. jesus ha dit...:

  Resulta molt violent per natros, a un mes de cobrar dos anys d'endarreriments, no es contestin els correus electrònics. Imagineu els proveïdors com els tenim de contents (i les economies familiars)

 1. Joan Vicent ha dit...:

  Crec que Sisco sempre ens ha tractat bé, si cobrarem les Nits 2007-2008 ? Sisco mai ha faltat a la seva paraula i estic segur que ho arreglarà.

 1. Jacme ha dit...:

  este video ha quedat niquelao!

  :D

  m'agrada la xica que canta, miraré de descarregar-me-la (la cançó, a ella no...)

  :P

 1. Anònim ha dit...:

  com es nota que fas politica, noi. per la informacio que has donat als doc i factures l'ajuntament us paga casi tot, casi d'1 milló de peles per acte, això no u reben moltes entitats que treballen tot l'any i no nomes 1 semana.

 1. jesus ha dit...:

  @anonim el tema de si a l'aj. li interessava col.laborar o no amb l'activitat és un tema molt antic. Amb les cartes destapades en lo seu moment es va decidir per totes les parts de tirar endavant o no.

  Amb els recursos adequats es pot muntar d'una dimensió o d'una altra. Un cop gastats i feta la activitat amb tant d'èxit, toca el moment de complir els compromisos per la banda de l'ajuntament d'Amposta si convé amb un any de retràs...

  això són fabes contades, tant a una carrera de sacs, unes jornades de tecnologia o a un cicle de teatre.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour