Un any seguint Ernest Benach pel facebook i en un mes coincideixo tres vegades. Avui xerrada i sopar amb ell a Amposta


Un any seguint-lo pel facebook i en un mes coincideixo tres divendres a les nostre terres amb Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, i el nostre governant amb més sensibilitat per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Avui ve a Amposta, fa una xerrada i es queda a sopar.
Tinc moltes ganes de xerrar amb ell ja que ens hem creuat dues frases pel facebook i hem posposat la conversa al dia que vingue. Arran d'un article que vaig fer al bloc ha coincidit que s'ha obert una pàgina especial al Facebook. En alguna de les microconverses que hem tingut m'ha arribat a dir "Em vas saludar al congrés d'ERC i et segueixo a la xarxa com un fan més ;-) Ens veiem aviat per Amposta. I gràcies pels consells, de debò". Pos bueno, avui ha arribat el dia i estic una mica emocionat.
  • divendres 23 de gener 2009 (Biblioteca Sebastià Juan Arbó) 20.00h
    La cloenda de l’exposició, amb la conferència L’herència social i nacional de l’Avi Macià, a càrrec d’Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya. Se celebrarà un sopar de commemoració del 75è aniversari de la creació d’Esquerra Republicana de Catalunya a Amposta.
  • divendres 6 de febrer de 2009 (Biblioteca Marcel·lí Domingo) 20.30h
    Cloenda del primer dia de l’EbreBloc a càrrec del M. H. Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya.
  • divendres 20 de febrer de 2009 (Consell Comarcal del Montsià)
    20.00h xerrada (21.00h networking amb copa de cava)
    El Sr. Ernest Benach, dins del cicle de Nits a l'àtic ens parlarà de Facebook, ja que és un dels catalans que sobresurt amb aquest tema.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour