La llista d'Amposta es trasllada al Facebook

Lo primer projecte ampostí a Internet, una llista de correu a Tinet, amb 10 anys d'antiguitat, es trasllada al facebook. Aquesta llista ha estat bressol de diversos projectes municipals sobre internet, ha permès conèixer els internautes de la ciutat m'entre s'intercanviava continguts (fotos, opinions personals, esdeveniments, etc.) .

Aprofitant el canvi de dècada de la Internet ampostina ens traslladem a la comunitat facebook ara que també està en català.

Molts nouvinguts al facebook (i uns altres no tan nous) es fan la mateixa pregunta: para què serveix? Te comento lo que penso
  1. Per a tenir junts a tots los teus contactes. Em diràs, ja, però és que per a això els tinc en contactes del meu client de correu electrònic. Ja, però no és el mateix, és un targeter que no cal actualitzar.
  2. Per a trobar gent: vells coneguts, noves amistats, gent afí o no…
  3. Per mantenir una relació de vells coneguts latent. Que vull dir en això? Pos que un company de la universitat de fa 10 anys, que quedes cada dos anys per fer una calçotada i del que tens el correu-e de fa temps, però que no li escrius mai per preguntar-li com està. Peró es que físicament no tens temps per fer el mateix amb 20 o 30 més.

Facebook s’han convertit avui en dia en la plataforma principal per intercanvia continguts i en un moment donat li pots comentar una foto o simplement fer-li un toc. Això no et costa absolutament res. És per això que los Atictes no mos ho hem pensat dos vegades i hem creat la comunitat d'Amposta que permetrà relacionar-nos d’una forma diferent i conèixer d’una forma ràpida als amics dels amics. Si, jo també pertanyo al 44,6% dels espanyols, que forma part d’una xarxa social.

Aquest és l'enllaç per a accedir al grup d'Amposta al Facebook, que per cert ja som mig centenar! Lògicament, hauràs de ser usuari d'aquesta xarxa social. Si no ho ets, primer t'has de donar d'alta que és gratuït.

Si no ho aconseguixes o vols saber més coses diumenge pel matí fem un taller al IES Montsià on t'explicarem tot lo que vulgues saber. Al programa també hi ha un vídeo explicatiu de facebook i aquí en hi ha un altre.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour