La cuina de Jesús també és un canal de TV per internet

La idea bàsica de la TV 2.0 és crear una televisió personal, amb els continguts al gust del consumidor a l'hora i lloc que ell decideixi, pel que llavors Miro és una de les millors opcions. Et pots descarregar vídeos per a veure la televisió per Internet a la carta, sense restriccions ni publicitat. A més no està tan sol en anglès, pots accedir a 5000 canals en molts d'idiomes, inclòs el català amb 26 canals. Vull destacar Vilaweb TV i els espais de tv3 Temps d'aventura i 3 minuts.cat. També hi han videoblocaires com ara Joan Planas, Hombre Lobo i recentment La cuina de Jesús


Miro és una nova i revolucionària televisió online de programari lliure, doncs podràs (a part de veure la televisió) usar-la com cercador de vídeos en diverses videoteques en linea (YouTube, Google Video, Blip.tv, DailyMotion i Veoh entre altres), com client BitTorrent, executar qualsevol arxiu de vídeo i veure vídeos d'alta definició.

Aquesta televisió online utilitza la sindicació RSS i per defecte estan ordenats per categories: Entreteniment, High-def, Noticas i tecnologia.

Pots a més agregar els vídeos que tens en el teu ordinador per a accedir através de la llibreria de Miro. Dintre dels continguts hi ha moltes categories: Negocis, Videoblocs, Esports, Pel·lícules i TV, Educació, Govern, Nens, Menjar, etc.


Miro fou recolzat per la Fundació Mozilla i desenvolupat per la "Participatory Culture Foundation". També integra VLC, un potent reproductor multimèdia, el que li dóna a Miro un fort suport per a arxius d'àudio i video

Font DosBit

1 comentarios:

  1. Jesús M. Tibau ha dit...:

    gràcies per les teves recomanacions videoapassionades

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour