Quin munt de sorpreses a l'ebresfera!!!!

Ara feia temps que no pegava mirada al meu compte de netvibes perquè he tingut un entrebanc familiar bastant complicat. Peró bueno, per distreure'm una mica he pegat miradeta dels blocs dels altres per si hi ha algo interessant per enllaçar, i m'he quedat corprès, garratibat, acoquinat, esmaperdut, embadalit, encantat, esborronat, bocabadat, palplantat, obnubilat, alatrencat, corsecat, manllevat, esgarrifat, esmorteït, esgarmanyolat, candelapenjatat i esparverat. He vist un munt, munt munt munt de coses interessants... i no he sapigut quina destacar, m'he acollonit i he decidit fer una olla barrejada i parlar de totes... allà vaig...

* Jaume del Basar, tot just acaba de tornar de la fira de Frankfurt i mos delecta en una gravació de veu al bloc, olé tus huevos!!!! I per començar, el que ha promès serà un cicle de podcasts que seguiré molt atent, ha triat un poema del seu vell amic, ni més ni menys que un gustau-moreno: Oliveres de promeses irreals. Poema del nostre territori vist per unes hormones esvalotades fora de la seva maçana. En serio, Gustau, que ets molt sorprenent!

* M'han dit que divendres a nits a l'àtic van haver més de 40 persones entre les que ho van seguir tant per internet com en directe, vaja principi de cicle de conferències!!!!!! felicitats!!!! Pels qui ens ho haguem perdut, hi han penjats vídeos.

* El facebook m'acaba de dir que avui és l'aniversari de dos pioners de la internet catalana i amics (que no se que és més important de les dos coses). Robert Rallo i Andreu Bassols: Moltes moltes moltes moltes felicitats!!!!! ... però vols dir que van néixer lo mateix any? o només lo mateix dia?


* Llegixo al bloc de Carme, que la setmana passada hi va haber una mogudeta: Dia de l'acció blocaire amb el medi ambient. Sembla ser que el Gustau (qui si no?) va revolucionar una mica el galliner amb esta interessant proposta.

* Via Manel, veig que es munten unes jornades molt interessants de programari lliure a les nostres terres, fent-hi participar més d'una ciutat els últims dijous de novembre al vespre. Felicitats!!!!

* Per altra banda sa germana, ja sabem allò que els plats s'assemblen a les olles, no s'ha quedat curta i mos presenta els gosos que podem adoptar gràcies a una entitat local.


M'he quedat meravellat i panxacontent i vull acabar
posant-te un graffiti que sembla ser tenim al poble

P.D.: aH!!!! També he sortit al bloc de l'Emigdi, que m'ha dedicat una entrada sencera, i un tal Oscar ha votat el meu bloc a qui li estic eternament agraït, bueno, gràcies als dos, claro...

1 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    «candelapenjatat»: esta no l'havia sentida!

    si ja se sap, a la que te despistes, va i te la muntem! :D

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour