Carta al Sr. Regidor d'Esports

Han reduït les hores del pavelló al Club Basquet Amposta tot i que sempre ha demostrat que aprofiten molt les hores que se'ls assigna. El coordinador d'esports els va fer una proposta d'horari molt ajustada i després amb una reunió amb el regidor es van rebaixar substancialment. El motiu que els van donar és que es prioritzava l'elit, que ho decidien l'handbol i el futbol sala i la resta s'havia d'adaptar amb les poques i pitjors combinacions horàries.

Engeguem el curs amb 2 equips nous federats i amb dues hores menos setmanals compatible amb l'horari de l'institut al pavelló. El resultat és que els equips cadets entrenen sobrepassant l'aforament mínim i el júnior i cadet femení tindran la sensació de jugar fora sempre, degut al desconeixement de la pista del pavelló municipal d'Amposta.

Arran que els pares dels joves estan recollint signatures per presentar el seu rebuig de la situació se'ls ha ofert la pista del que es coneix com el col·legi de les monges. Perquè l'actual regidor d'Esports d'Amposta no ha estat capaç d'anticipar-se a aquesta problemàtica buscant altres instal·lacions o condicionant alguns espais que podrien ser òptims per a la pràctica de l'esport? Perquè no s'avaluen els clubs en funció del seu projecte esportiu enlloc de fer-ho pels resultats que s'assoleixen en les competicions? Com podrà arribar el Club de Bàsquet a Amposta a un nivell de competició més alt si no disposa de les infraestructures mínimes que permetin cuidar la base?

El Club Basquet Amposta, tot i la seva maduresa amb només tres anys de recorregut, acompleix una doble tasca. Per una banda està consolidant la vessant esportiva amb 2 campionats de Tarragona (infantil i cadet) i per l'altra està fent una gran tasca social educant un grup de joves fins a 17 anys hàbits saludables. Aconseguir durant la època de les competicions allunyar de fumar, veure i demés als nostres fills, que seran el futur d'Amposta

1 comentarios:

  1. Anònim ha dit...:

    q bo ets jesus. ets el robin jut amposti, o tens interesos politics en la teua critica?

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour