Estic apunt d'acabar un vídeo pel VI Festival de vídeo creació Strobe


He participat a un interessantíssim curs de videocreació i ara hem de fer una petita obra per participar humilment al festival. Durant les sessions del curs s’han pogut visualitzar i comentar peces de vídeoartistes d’arreu del món. A partir dels materials analitzats i de les línies creatives esbossades durant el curs, els alumnes hauran d’editar un seguit de peces audiovisuals que giraran al voltant del “trànsit”, concepte al voltant del qual girarà també l’edició d’enguany d’Strobe, VI Festival de vídeo creació d’Amposta.
Les obres dels alumnes figuraran en el catàleg de l’edició d’enguany del festival Strobe, a banda de tenir també presència en un dels àmbits del certamen.

L’Escola d’Art i Disseny ha albergat entre els passats 29 de setembre i 7 d’octubre un curs de vídeocreació impartit per l’artista Toni Serra. Vídeoartista i investigador de l’OVNI (Observatori del Vídeo No Identificat), plataforma integrada al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Toni Serra –conegut artísticament amb el pseudònim d’Abu Ali- compta amb una dilatada experiència en el món del videoart .
El curs, obert a públics interessats en el món de la videocreació, i alumnes i exalumnes d’Esardi, ha comptat amb la participació d’un total d’onze alumnes.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour