La jornada d'economia Gresol d'Amposta es pot seguir pel twitter

Aquest matí ha hagut dues taules rodones d'excepció a Amposta dins la jornada Gresol on empresaris i acadèmics proclamaven la fi de la incertesa econòmica.

S'ha pogut (i es pot) seguir mitjançant les converses de la gent del públic amb l'altra gent mitjançant twitter, des d'aquest enllaç


Si vols, pots llegir el que ha passat aquest matí fent clic aquí. És millor llegir-ho de baix cap amunt si es vol llegir en ordre cronològic. Si ho veus molt petit, pots fer un clic a sobre la imatge de l'esquerra per ampliar-ho.

Twitter és una xarxa social a l'estil de facebook però que a les Terres de l'Ebre té molt pocs seguidors. Tenim comptabilitzats un centenar d'usuaris al Montsià i és gràcies a actes com aquests que es fa una miqueta de promoció.
Pots veure aquesta xarxa social en castellà visitant Twitter.com i canviant la configuració de l'idioma en el l'opció situada a la cantonada inferior dreta.

1 comentarios:

  1. Gustau Moreno ha dit...:

    Ha estat molt bé. He aprofitat els tweets el públic i de l'organització per col·locar un widget de Twitter a la portada de La Marfanta. D'aquesta manera, els lectors del bloc també han pogut seguir en línia el desenvolupament de la jornada.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour