Xarrem? j e s u s @ a x c . c a t

Conec a molts de vosaltres: vídeo de 30 blocaires que vam visitar el Parlament


Gràcies als amics d'STIC.CAT, 30 blocaires d'arreu de Catalunya vam visitar el Parlament de Catalunya el 6 d'abril de 2009. Galería de fotos.

LListat dels blocaires que hi van assistir:

Per enllaçar a tothom que hi surt també estem etiquetant-nos al vídeo del Facebook

28 webs per fer muntatges fotogràfics de forma molt fàcil


Pel twitter de la gran videoblocaire lleidatana me n'entero d'este llistat de webs que et permeten de forma molt fàcil fer muntatges de fotos. Una vegada vaig fer un muntatge ràpid per la portada d'un vídeo per posar un bocadillo com un cómic amb el 13 (que me'l va dir Caterina). A banda d'aquest només coneixia el 20 per l'Àngels, la meua dona.

  1. BeFunky
  2. FunPhotoBox
  3. PhotoFunia
  4. PicArtia
  5. Photo 505
  6. Loonapix
  7. Funny Photo
  8. Dumpr
  9. WriteOnIt
  10. MagMyPic
  11. Hollywood Hair Virtual Makeover
  12. Hairmixer
  13. BigHugeLabs Flickr
  14. FaceInHole
  15. Personalized money
  16. Fake Magazine Cover
  17. My Heritage Face Recognition
  18. Poladroid - The easiest and funiest polaroid maker
  19. FotoTrix - Image Generator
  20. Picnik
  21. JpgFun
  22. Dynamic Einstein picture
  23. Photovisi
  24. PixiSnap
  25. Fotocrib
  26. Create Your Own Wired Cover
  27. Pizap
  28. Blingee

El projecte col·laboratiu Pardals es renova de cap a peus

Aprofitant Sant Jordi, el web lliure i de codi obert fet en català, intenta posar-se a l'altura de tota l'espectació que s'està creant al voltant.
Amb una millora de la base de dades amb millores com avatars que no anaven, amb un centenar més de piuladors, canvi de domini i millora la experiència d'usuari, culmina la feina amb un nou web més endreçat: pardals.atictes.cat
Apareix una nova funcionalitat que permet, donat un piulador, es pot examinar el territori, podent aproximar-te i allunyar-te, així poder consultar un territori concret, i a la vegada, poder-ho enllaçar a on es vulgui amb un enllaç permanent, que no és res més que l'enllaç que apareix sempre a la barra del navegador. 
Es publiquen el llistat de col·laboradors i s'allibera el codi en la nova versió 0.3, amb la Llicència pública general Affero de GNU que ja estem acostumats.

Mira com parlen del web Pardals d'Atictes al programa de TV Mallorca de @benjami minut 8

Al minut 8 parlen del web Pardals d'Atictes

Entrevista a CanalTE on explico Nits a l'àtic d'este divendres


Vídeo de @Munyoki amb els preparatius del ZEMOS98.ORG per la 11ª edició del Festival Internacional

Vídeo del mestre Munyoki, recomano mirar a partir del tercer minut per veure com es munta per detrás un festival d'estes característiques.

Un amic ven l'iMAC 24" en bon estat per 900€


Un amic, ven l'iMAC de 24" este tan bonic que llueix a les millors estanteries del Media Markt. L'ordinador complert és el que veus a la foto. No disposa de caixa sinó que està tot integrat en un enorme monitor amb una lleugera curva al darrera. I amb totes les característiques tècniques que et pots arribar a imaginar:
  • Procesador Core 2 Duo de Intel
  • Alt: 52.0 cm
  • Ample: 56.9 cm
  • Profund: 20.7 cm
  • Pes: 11.5 kg
  • etc, etc, etc
Posat en contacte en Nico per qualsevol dubte

La propera Nit a l'Àtic ens vestim de gala

Serà el divendres 17 amb la xerrada “Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa” i quin millor marc que la III Fira Literària Joan Cid i Mulet, a Jesús (Tortosa), en un entorn on el bo i millor de la cultura, l’espectacle, els autors més destacats de les Terres de l’Ebre i les noves tecnologies aniran de bracet ballant al mateix ritme.

III Cicle de xerrades i conferències Nits a l'Àtic sobre Teconologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Propera cita: xerrada “Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa”, 17 d’abril a les 21 hores a la Pèrgola de Jesús, a càrrec de Núria Gallart, cap de la Biblioteca Universitària de Sabadell.
Seguirà una interessant taula rodona: “Compartir lectures a l’hora d’internet”, amb Rafa Santiago, Jesús Tibau i Joana Serret, dels clubs de lectura de Tarragona, Tortosa i Amposta, respectivament, junt a la ponent Núria Gallart.
L’acte, organitzat per l’Associació Atictes i amb la col·laboració de la URV, clourà amb tertúlia acompanyada amb copa de cava a peu dret. Com sempre, podrà seguir-se per vídeo i xat a través de àtic2.cat

Pardals, el web lliure i de codi obert, arriba a 1100 piuladors

Donat l'allau de contribucions, ens toca partir el mapa per lletres ja que es col·lapsa el javascript. Arribem a 1100 piuladors al mapa gràcies a les aportacions de
Moltes gràcies a tots!

Visitem el Parlament 40 blocaires catalans


Gràcies a la gent d'Stic, vam visitar el parlament de la ma del president. Vam aprofitar per tornar a coincidir amb gent important de la xarxa com Marc Cortés o Ernest Benach, per fi conèixer a grans amics virtuals com Albert Simó o Meius Ferrés i trobar-nos cares conegudes de la xarxa com Enric Canela o Eduard Batlle

El director de cinema que em fitxat pel curt d'atictes

Uploaded by www.cellspin.net

Video dels stands d'Atictes al Saló de Pasqua d'Amposta

Uploaded by www.cellspin.net

Divendres vam dinar amb el Conseller Huguet

Divendres va ser dia d'emocions: la Berta, una companya de la universitat va parir, la meua primera reunió d'informàtics de consells comarcals de la província de Tarragona, dinar amb el conseller generalitat i ens va arribar càmera de fer fotos nova Lumix. Buffff!!!!!

Dilluns dino amb @munyoki del qual sóc el president del club de fans

Dilluns em quedat en uns amics per anar a vore un sinyor a les "barcelones". Aprofitant per estem a ciutat, hem quedat David i jo per dinar al Born amb el gran videoblocaire Munyoki que només he parlat una vegada amb ell. Ell va ser el culpable que apareguessa la meua foto a l'escenari de la Catosfera, diapositiva 4.

La passada nit a l'àtic vaig conèixer al cantant de Pepet i Marieta

Rebre aquesta foto ha sigut un enorme plaer, ja que sóc un gran fan de Pepet i Marieta. Vaig gravar-lo mentre ens cantava una canço al acabar la seva xerrada magistral a Nits a l'àtic, que explicava que un xiquet de 13 anys des de casa pot fer un disc. Des de aprendre música fins a comercialitzar-lo, passant per tots els estadis intermitjos com ara enregistrant cada instrument per separat per unir-ho.

La foto me l'acaba d'enviar l'autor, Ricard Escandell, tota una eminència a les nostres contrades en temes de noves tecnologies, a més de coordinador TIC de les Terres de l'Ebre, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Moltes gràcies Ricard per inmortalitzar el moment! ;)
Et deixo una cançó molt bonica del Josep Bordes (“Pepet”)

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour