La propera Nit a l'Àtic ens vestim de gala

Serà el divendres 17 amb la xerrada “Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa” i quin millor marc que la III Fira Literària Joan Cid i Mulet, a Jesús (Tortosa), en un entorn on el bo i millor de la cultura, l’espectacle, els autors més destacats de les Terres de l’Ebre i les noves tecnologies aniran de bracet ballant al mateix ritme.

III Cicle de xerrades i conferències Nits a l'Àtic sobre Teconologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Propera cita: xerrada “Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa”, 17 d’abril a les 21 hores a la Pèrgola de Jesús, a càrrec de Núria Gallart, cap de la Biblioteca Universitària de Sabadell.
Seguirà una interessant taula rodona: “Compartir lectures a l’hora d’internet”, amb Rafa Santiago, Jesús Tibau i Joana Serret, dels clubs de lectura de Tarragona, Tortosa i Amposta, respectivament, junt a la ponent Núria Gallart.
L’acte, organitzat per l’Associació Atictes i amb la col·laboració de la URV, clourà amb tertúlia acompanyada amb copa de cava a peu dret. Com sempre, podrà seguir-se per vídeo i xat a través de àtic2.cat
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour