Ebre LAN Party a principis de juliol



Un any més és aquí la Ebre LAN Party (http://ebrelanparty.cat), la party més gran de les Terres de l'Ebre.

L'associació sense ànim de lucre Atictes (http://atictes.cat), juntament amb lo Casal Aixumara (http://casalaixumara.blogspot.com/) i l'ajuntament d'Alcanar (http://www.alcanar.cat/), organitzen els dies 3, 4 i 5 de juliol la tercera edició de la Ebre LAN Party. Aquest esdeveniment reunirà al centre cívic d'Alcanar (http://ebrelanparty.cat/lloc) tant a afeccionats de la informàtica i les noves tecnologies, com a curiosos. Molts d'ells portaran els seus propis ordinadors, per tal de gaudir in situ de tres dies de competicions en xarxa, compartició de coneixements i grans dosis de contacte amb gent amb interessos comuns.


Al llarg dels tres dies tindran lloc tallers, concursos, xerrades i competicions al voltant de temes com el programari lliure, els videojocs, els codis bidimensionals, la robòtica, la fotografia i, fins i tot, el tunning.

L'accés a la party serà gratuït tant per a qui es vulgui instal·lar amb el seu ordinador com per qui només vingui a veure l'ambient o assistir a les activitats. Només es pagaran el càtering i el material dels tallers que així ho requereixin. Els únics que estaran obligats a inscriure's i notificar la seva arribada i sortida de la party seran aquells que vinguin amb els seus ordinadors.

Tampoc caldrà assistir els 3 dies de manera continuada; cadascú pot decidir la combinació de dies i horaris que millor li sembli, així que no hi ha excuses per no venir.

Per saber més sobre la Ebre LAN Party es pot acudir al web oficial, http://ebrelanparty.cat, o bé a qualsevol dels nostres canals de comunicació: http://ebrelanparty.cat/contacte
>

Nota resum:
>
Qui?

Què?

  • Ebre LAN Party (http://ebrelanparty.cat)

    • Inscripció gratuïta per a accés amb ordinador, sense càtering.

    • Sense inscripció per a accés sense ordinador.




Quan?

  • 3, 4 i 5 de Juliol de 2009


On?

Més informació

>
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour