Gran expectació per la xerrada d'avui d'Ernest Benach

En les 48 hores posteriors a l'obertura d'inscripcions per a l'assistència presencial del públic en general, s'havia cobert ja el 60% del màxim d'aforament de la sala. Les inscripcions ja es troben tancades al públic i són nombroses les autoritats i representants polítics del territori que han confirmat la seva assistència.

Avui a les 19.45h a la Sala Emili Vives del Consell Comarcal del Montsià està prevista la xerrada "Del Facebook al Twitter. Política i xarxes socials", a càrrec del President del Parlament de Catalunya Sr. Ernest Benach, organitzada per l'associació Atictes en el marc del cicle de conferències Nits a l'àtic sobre noves tecnologies, amb la col·laboració del Consell Comarcal, la Universitat Rovira i Virgili, la Fundació.Cat i diversos Deparpaments de la Generalitat.
Des de l'associació no podem més que mostrar a hores d'ara la més absoluta sorpresa per la resposta ciutadana i política i satisfacció perquè consolida definitivament els projectes d'Atictes en favor de fomentar al territori l'ús, la formació i el coneixement de les noves tecnologies.
L'esdeveniment podrà seguir-se en directe per la web de les Nits a l'Àtic a través dels canals habilitats de vídeo, xat i twitter.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour