Rànquing dels catalans amb més amics al Facebook

Vos passo la llista de les 5 personalitats i mentors amb més quantitat d'amics al Facebook que he trobat de la nostra terra:
Actualització (9 d'octubre 2008): Gràcies a Jordi-Eduard Perales i Xavier Del Nord entren dues persones al ranking i dues més que s'han trobat pel camí, a 15 hores de la publicació de l'entrada. Moltíssimes gràcies, ho trobo impressionant!! Es poden veure amb un asterisc (*)
Ara els hi demanaria a aquests senyors que per acabar de perfilar el rànquing que s'instal.len l'aplicació TouchGraph Photos. Vaiguen a la pestanya Profiles, a la llista inferior esquerra la ordenen per "Friend count" i busquen entre la gent que més amics comparteixen si hi ha algun nom d'algú que creguen que poden tenir molts d'amics al Facebook.

5 comentarios:

  1. Jordi Eduard ha dit...:

    Jesus, crec que n'hi han alguns amb més amistats. Per exemple en Marc Vidal a l'última ullada en tenia 1096. Peròla meva pregunta ve per aquí: té algun interès el nombre absolut d'amics? o no seria més útil, si es que realment es volen fer rànkings de "influents de les Xarxes socials" catalans, mesurar el nivell de participació, el nombre de xarxes, la interactivitat etc.?

    Salut!

  1. Jordi Eduard ha dit...:

    O un altre que en té molts, i que tinc el plaer de tenir com un amic "real", en Gerard Quintana, que en te 2548.

  1. jesus ha dit...:

    Gràcies Jordi-Eduard, ho he actualitzat.
    Coincideixo en tu que no té gaire de rànquing d'influents, sinó és pura i simplement una dada molt fàcil de recollir amb una data associada. He volgut deixar-ho ben clar fins i tot al titular... per qualificar-lo d'influent s'hauria de fer un estudi més acurat i ni molt menos podria fer-ho sol... pero gràcies per la col.laboració

  1. Anònim ha dit...:

    perdoneu, però això ho trobo irrellevant.
    El que esteu mesurant és el numero de contactes que una persona té. Però, realment són amics? I, com sabeu del cert que són catalans, per la informació que hi posen?
    salut!

  1. Estic d'acord de que mes que d'amics es tracta de contactes.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour