Raons de perquè no són les millors festes que mai s'han fet a Amposta

L'alcalde d'Amposta, el convergent Manel Ferré, ha qualificat que aquesta edició com 'les millors festes que mai s'han fet a la nostra ciutat'. Aquí venen les meves opinions per fer-li fer una mica d'humilitat i autocrítica:
  • L'espectacle de Grease va tenir molt mala audició
  • L'homenatge als Juniors (50 anys) no es va convocar als antics, tot i que en havia algun per baix, sinó a una colla de joves que van admitir que només porten el nom
  • Alguns dels actes taurins, com ara el bou embolat, es va fer una hora de retràs
  • Algun dels actes muntats en tota la il·lusió per associacions del nostre poble m'han comentat que ni tant sols va aparèixer un trist regidor en agraiment
  • A la xocolatada infantil que t'havies de portar la cullereta de casa i no ho deia al programa
  • Canvi de dia del concert de les bandes
I sinó només cal fer un cop d'ull a la xarxa i voreu que hi ha gent no està d'acord amb "les millors festes que mai s'han fet a la nostra ciutat". Mireu interessants comentaris a
Actualització: M'han arribat correus i comentaris que intentaré anar recollint a n'esta entrada:
  • Best Party Ever
  • L'única cosa puntual que hi ha al poble, que és la sortida del bou capllaçat de les 7 del matí va sortir en retard. A més a més era tan dolent que al cap d'un carrer el van haver de carregar igual que el següent que van treure en la seva substitució. La qualitat dels bous ha esta molt baixa en comparació a la d'altres pobles com l'Aldea o Deltebre.
  • Pel que fa al teatre, va haver de sortir el director de l'obra, en Toni Albà, i dir que es veu que l'ajuntament no havia entés les seves demandes de fer la representació en un espai una mica tancat o resguardad, de tal manera que degut al vent no podien seguir fent l'obra perquè se'ls tombava el decorat.

2 comentarios:

  1. Unknown ha dit...:

    http://manelzaera.blogspot.com/2008/08/best-party-ever.html

  1. Anònim ha dit...:

    El teatre va ser un desastre, Grease no va agradar a ningú i la gent desfilava, però cap a casa...el concurs de vestits de paper, cada cop té menys aportacions de fora d'Amposta, la gran actuació per a Joves va ser Pepet i Marieta, per cert, m'encanten i Marge de Pedra.
    Els actes infantils, com els gegants haurien de pensar-se per als nens i no com un aparador.
    Els bous, lo de sempre....i tot lo de sempre...res de bo. ( Es salva de tot això les andròmines, però que clar, l'èxit de les quals no es deu a l'ajuntament sinó a la supergent que hi participa, ànims a ells)

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour