Per la diada a Amposta treu l'estelada (ostres! m'ha sortit un rodolí)

Dijous 10 de setembre a les 20h penjarem una estelada gegant de la façana de la seu de la secció local d'Esquerra d'Amposta i després a les 21h anirem al Monument per les Llibertats, proposat per nosaltres en una moció, a fer una ofrena floral.
Us demanem que ens acompanyeu i si podeu porteu estelades.


Mostra un mapa més gran



A més a més, us fem saber que el grup municipal d'Esquerra estarà presenten la penjada de la senyera al Pont, però no participarà en la institucionalment en la lectura de manifest, tot i estar d'acord en el seu contingut donat que és el que ha proposat Omninum Cultural.
D'aquesta manera el grup d'Esquerra vol expressa la seva queixa i denuncia davant la manca de coherència del grup municipal de CiU que dona suport a un manifest que apel·la a les llibertats nacionals i individuals, quan mentrestant segueixen honorant destacats feixistes amb el seu nom carrers del nostre poble; com per exemple Ruiz de Alda (fundador de Falange) i Garcia Morato (aviador feixistes). Malgrat de les reiterades demandes de canvis d'aquest nom per part del nostre partit, CiU segueix mantenint-lo de manera unilateral.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour