Xarrem? j e s u s @ a x c . c a t

Navegant per un mapa, d'una forma molt visual, volem destacar-te lo que hem fet per Amposta

A l'última entrada del bloc d'Adam Tomàs, ha publicat un mapa que hem fet amb les actuacions més destacades fetes a Amposta de la última legislatura, sense formar part del govern de l'ajuntament.

Ampliarem les titulacions universitàries i la xarxa de centres R+D+i de suport a l'economia ebrenca

Voldria que les meues xiquetes vaiguen a la Universitat aquí a les Terres de l'Ebre (i ja marxaran per fer el master o lo que sigue).
Des d'Esquerra proposem el Centre d'Excel·lència Internacional de les Terres de l'Ebre (CEITE), un centre d'investigació entre l'Observatori de l'Ebre, l'Irta i el Centre del Canvi Climàtic de la URV.

Per primera vegada es fa campanya al facebook pel consell escolar d'un col.legi d'Amposta. Dimarts tarda es vota!







Si no veieu aquest vídeo correctament, descarregueu-vos Flash Player




veure vídeo


Millorar l'escola Miquel Granell és un compromís de tothom. Pares i mares d'alumnat de l'escola heu de votar dimarts 23 de 17h a 20h a la tarda les vostres candidates:
La majoria de les candidates han engegat campanya pel facebook que no ho havíem vist mai per aquí per unes eleccions escolars. A banda dels murs personals, hi han hagut tres persones que han demanat el vot d'una candidata en particular.
Tot este rebombori a fet que les respectives amistats deixen comentaris de suport que tant es necessita per reforçar el vots de les famílies. Ara només falta que dimarts de 17h a 20h anem els dos membres de la famílies de l'alumnat (pares, mares o tutors) a votar per dues candidates respectivament, per treballar per millorar la qualitat de l'educació de l'escola Miquel Granell d'Amposta.

He publicat un nou vídeo que fa molta ràbia: Carrers d'ahir i d'avui

veure vídeo a blip.tv

Tres grans homes fan anys avui i a un li dedico un vídeo


Lo 12 de novembre fins fa ben poc, coincidia que era l'aniversari de dos grans persones que eren un exemple per mi, l'Ernest Benach i Carles Gonzalez. De fa pocs mesos un petit gran home es va interposar al meu camí fruit de dues casualitats. A tots tres desitjo un feliç aniversari, i en concret a l'Andreu, li dedico lo nou episodi del videobloc.

veure vídeo al facebook o a lacuinadejesus

Nou vídeo a la cuina de jesus: Desembala un a un els somnis

Estic apunt d'acabar un vídeo pel VI Festival de vídeo creació Strobe


He participat a un interessantíssim curs de videocreació i ara hem de fer una petita obra per participar humilment al festival. Durant les sessions del curs s’han pogut visualitzar i comentar peces de vídeoartistes d’arreu del món. A partir dels materials analitzats i de les línies creatives esbossades durant el curs, els alumnes hauran d’editar un seguit de peces audiovisuals que giraran al voltant del “trànsit”, concepte al voltant del qual girarà també l’edició d’enguany d’Strobe, VI Festival de vídeo creació d’Amposta.
Les obres dels alumnes figuraran en el catàleg de l’edició d’enguany del festival Strobe, a banda de tenir també presència en un dels àmbits del certamen.

L’Escola d’Art i Disseny ha albergat entre els passats 29 de setembre i 7 d’octubre un curs de vídeocreació impartit per l’artista Toni Serra. Vídeoartista i investigador de l’OVNI (Observatori del Vídeo No Identificat), plataforma integrada al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Toni Serra –conegut artísticament amb el pseudònim d’Abu Ali- compta amb una dilatada experiència en el món del videoart .
El curs, obert a públics interessats en el món de la videocreació, i alumnes i exalumnes d’Esardi, ha comptat amb la participació d’un total d’onze alumnes.

 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour