Xarrem? j e s u s @ a x c . c a t

Rècord mundial de gent a un lipdub, 5.771, és per la independència #fb



Josep Vidal m'ha passat este magnífic vídeo de lipdub

Vam anar a Barcelona a salvar lo món

Vam anar a la festa dels Súpers. Dixo aquí este petit record de quan vam salvar lo món amb més de 100.000 persones fent un salt tots a la vegada

Surt lo segon número del fanzine independent gratis Rockandposta editat a Amposta d'entre altres llocs

Lo fanzine independent de Rock, Rockabilly i contracultura, editat entre Amposta, Barcelona i València, ja disposa gratuïtament del segon número. Voldria destacar l'entrevista a Rafel lo karateka, l'informe especial la Ràpita i l'homenatge pòstum a un dibuixant de còmics gai de la Cava amb pàgina de fans al facebook que trobo que me sona molt. Jo diria que vam coincidir a algun puesto.


Més informació a rockandposta.blogspot.com

Videorecordatori de la mama

La nit abans de morir la mama, va dormir agafada de la meua ma, ritual que compartia a l'hospital, nit si, nit no, amb ma germana. Avui dilluns fa tres anys que se va morir. És el primer any que ho recordo amb calma i amb enyorança en positiu.


Fa unes setmanes vaig publicar un vídeo de l'instant del transit de la vida a la mort que li dedico a ma mare. Comparant el treball de fa dos anys, ara hi ha més record que rencor, per això dic que s'ha perdut la “n”. El temps i el recolzament de la família m'ha anat curant i posant al lloc.

Al final del vídeo li vaig voler fer un petit vers, tot i no tenir experiència, amb metàfores de conceptes que em recorden a ella i ara he volgut explicar.

Els tresors són mas filles, és que pocs mesos després vam tenir a ma filla la menuda i gràcies a ella, ho vaig poder passar millor, dintre el que cap.

A les pel·lícules, es fa molt que et passa la vida per davant quan et morts... i he posat 80 vídeos dels últims tres anys al videobloc.

La nit de l'enterro li vaig comentar a Marina, la única filla que tenia, al balcó de casa, que la iaia Tere ara era aquella estrella tant brillant, cosa que mos ha anat recordant cada vegada que hem anat en cotxe per la nit: Mira la iaia! És aquella!

Bueno tot plegat, volia ser un matxambrat d'idees, d'una situació molt intensa, per fer un treball amb grans influències televisives, per dedicar-li a la meua mama, però prou encobert per passar desapercebut.

Mai oblidarem el teu somriure


Uns ampostins projecten curts dins al SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya



La meva sorpresa ha sigut quan l'Oriol, lo meu company de feina, m'ha explicat que los ampostins de Kutrefacto projecten los seus tres curts divendres al SITGES 42è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Ho fan dins al Marató Image Death, una projecció carregadeta de produccions independents, el més nou de la seva comunitat i el més recent de la seva pròpia collita. Un assortit d’imatges que combina la ficció, el documental, el sarcasme i el gore.


Viernes, 15 de Octubre de 2010
16:00 EL HIJO DEL NARANJO - LA SAGA (2008-2010, Espanya). Jacint Espuny. 119’
Los amigos de Kutrafacto nos presentan esta trilogía al más puro gore amateur donde un hombre salvaje lucha contra toda clase de enemigos para proteger su hogar.

Més informació

Los mestres de Kutrefacto expliquem al seu web que ja han participat als festival de San Sebastian i al Porno Gore Garri Extrem Festival. Sembla que una cosa si que tenen que és que la saben liar molt, jo de gran vull ser com ells!!!
Per cert, encara no he vist los curts d'El hijo del Naranjo

Nou treball de la Cuina de Jesus: els teus riures

Experiències originals d'ensenyança amb el vídeo a internet al C33

Me va agradar molt lo Singulars d'ahir, a partir del minut 11:20 Antonella Broglia comença a parlar d'inciatives molt interessants de vídeo a la xarxa. Acaba al minut 17.

La jornada d'economia Gresol d'Amposta es pot seguir pel twitter

Aquest matí ha hagut dues taules rodones d'excepció a Amposta dins la jornada Gresol on empresaris i acadèmics proclamaven la fi de la incertesa econòmica.

S'ha pogut (i es pot) seguir mitjançant les converses de la gent del públic amb l'altra gent mitjançant twitter, des d'aquest enllaç


Si vols, pots llegir el que ha passat aquest matí fent clic aquí. És millor llegir-ho de baix cap amunt si es vol llegir en ordre cronològic. Si ho veus molt petit, pots fer un clic a sobre la imatge de l'esquerra per ampliar-ho.

Twitter és una xarxa social a l'estil de facebook però que a les Terres de l'Ebre té molt pocs seguidors. Tenim comptabilitzats un centenar d'usuaris al Montsià i és gràcies a actes com aquests que es fa una miqueta de promoció.
Pots veure aquesta xarxa social en castellà visitant Twitter.com i canviant la configuració de l'idioma en el l'opció situada a la cantonada inferior dreta.
 
jesus ferre © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour